Vacature Teeltchef

 

Antoon Rijnbeek Handelskwekerij is gespecialiseerd in de teelt van sierheesters (containers en volle grond) en in de in- en verkoop van een breed assortiment tuinplanten voor hoveniers. We onderscheiden ons in kwaliteit, betrouwbaarheid en goed georganiseerde werkprocessen. Bij ons vind je geen hectiek, maar wel afwisseling, mooie vakinhoudelijke uitdagingen en een prima werksfeer. Samen werken we hard aan prachtige producten en tevreden klanten. We bieden jou alle ruimte om hier onderdeel van te zijn en jezelf verder te ontwikkelen.

Ter vervanging van onze collega die met pensioen gaat, zijn we op zoek naar een
Teeltchef (m/v)

In deze uitdagende, veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het gehele teeltproces. Je brengt minimaal enige teeltkennis mee en wordt in onze dagelijkse praktijk uitgebreid ingewerkt door onze huidige teeltchef. We vinden het belangrijk dat je leergierig bent en geïnteresseerd in alle facetten die van invloed zijn op de groei van planten. Je bent onderzoeksgericht, hebt oog voor kwaliteit én voor details die ertoe doen. Zelfstandig werken en plannen zijn je op je lijf geschreven: je denkt altijd twee stappen vooruit en durft beslissingen te nemen. Op onderdelen van je takenpakket, werk je nauw samen met onze teeltmedewerkers: je bent in staat om op een collegiale manier werk aan hen over te dragen.

Werken met de teeltseizoenen mee
Je werkfocus ligt ieder seizoen anders. Van oktober tot april ben je bezig met het onderhouden van ons plantgoed en het opstellen van teeltschema’s, in overleg met je verkoopcollega’s. In april start het oppotten van nieuwe planten. Je werkt nauw samen met een externe, vaste potploeg en zorgt ervoor dat alles klaar staat en verloopt zoals het hoort. Van mei tot oktober staat alles in het teken van de plantengroei. Je maakt dagelijks een rondje langs de percelen om te beoordelen hoe de planten erbij staan. Ook maak je alvast stekken voor het volgend seizoen. Rode draad in je werk is het sturen van het teeltproces: je signaleert een te snelle of te trage groei, eventuele ziekten en speelt in op de weersverwachtingen. Op basis daarvan bepaal je hoeveel (extra) watergift en bemesting er nodig is. Je hebt regelmatig overleg met je verkoopcollega’s over het teeltverloop, de planning en de geboekte verkooporders. Daarnaast werk je samen met je collega teeltmedewerkers die jou helpen bij het geven van water en bemesting.

Functie eisen
• Je bent zelfstandig
• Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en durft beslissingen te nemen
• Je kunt goed plannen en behoudt altijd overzicht
• Je hebt een groot kwaliteitsbesef – je neemt geen genoegen met minder
• Je loopt warm voor vakinhoudelijke uitdagingen
• Je bent proactief en in staat vooruit te denken
• Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
• Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een goedlopend team
• Basiskennis van planten en plantenteelt is een must

Ons aanbod
• Een afwisselende, uitdagende functie in een professioneel bedrijf
• Een rustige, gestructureerde werkomgeving
• Een gezellig en collegiaal team – een prettige werksfeer
• Werktijden van 07.30 uur tot 17.00 uur, werkdagen maandag tot en met vrijdag
• Een salaris en overige arbeidsvoorwaarden die passen bij je leeftijd en ervaring
• Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen: we bieden je in- en externe opleidingsmogelijkheden

Solliciteren?
Herken je jezelf in dit profiel en zie je deze uitdagende functie in ons bedrijf wel zitten? Stuur dan een korte motivatie naar Antoon Rijnbeek (antoon@antoonrijnbeek.nl), neem telefonisch contact met hem op (0172 – 213 823) of kom langs bij ons op de kwekerij. We maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek mét een bakkie koffie. 

partners

CONTACT

Antoon Rijnbeek Handelskwekerij B.V.

Reijerskoop 283
2771 BL Boskoop
0172-213823
info@antoonrijnbeek.nl

K.V.K. 69215782
BTW. NL 857786751B01

CONTACT

Voor informatie en vragen over;

In- en verkoop

Antoon Rijnbeek: antoon@antoonrijnbeek.nl
Marvin Kleijn: 
marvin@antoonrijnbeek.nl

Administratie/Boekhouding

Marvin Kleijn: marvin@antoonrijnbeek.nl
Monique Plomp: 
monique@antoonrijnbeek.nl

Route